Η Fisker έδωσε μια ακόμη φωτογραφία του ηλεκτρικού crossover μοντέλου της, που θα παρουσιαστεί επίσημα τον Δεκέμβριο. Αυτό θα έχει κόστος $40.000 στις ΗΠΑ, προσφέροντας αυτονομία 482 χιλιομέτρων.

Θα έχει ως αντίπαλο το Tesla Model Y με το μοντέλο της Fisker να αναμένεται να ξεκινήσει εμπορική πορεία το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε το όνομά του, αλλά αυτό που ήδη έχει γίνει γνωστό, είναι το γεγονός πως θα παίρνει κίνηση από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, οι οποίοι τροφοδοτούνται με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 80 kWh. Η μπαταρία μάλιστα θα μπορεί να φορτίσει και μέσω του φωτοβολταϊκού πάνελ που βρίσκεται στην οροφή του μοντέλου.

Είναι σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Henrik Fisker και σύμφωνα με αυτόν, κάνει χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, ενώ εξοπλίζεται με υψηλής ποιότητας υλικά στο εσωτερικό, προσφέροντας χώρους για πέντε επιβάτες. Εκεί θα συναντάμε μεταξύ άλλων head-up display, προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και άλλες σύγχρονες τεχνολογίες.

Τέλος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Fisker ανέβασε και μια φωτογραφία που μας δείχνει ότι η εταιρία του ίσως ετοιμάζει και ένα pickup.