Toyota: Τόσο τα υβριδικά όσο και το Hilux θα αποκτήσουν γρήγορες εκδόσεις

Σχετικά άρθρα

Η Toyota προσπαθεί να αλλάξει δραστικά την εικόνα της και γι’αυτό προσφέρει στην αγορά σπορ μοντέλα. Από το Corolla GR Sport και τη Supra, μέχρι το GR Super Sport.

Η ιαπωνική εταιρία ξεκαθάρισε πως κάθε βασικό μοντέλο της θα αποκτήσει έκδοση επιδόσεων, με τα υβριδικά και το Hilux να μην αποτελούν εξαίρεση. Το Hilux μάλιστα θα αντλεί έμπνευση από το Hilux που συμμετείχε φέτος στο Rally Dakar.

Μάλιστα η Toyota θα προσφέρει στο μέλλον και δυνατότερες εκδόσεις της Supra, ενώ τόνισε για μια ακόμη φορά πως δεν θα υπάρξει διαθέσιμο χειροκίνητο κιβώτιο για την Supra.

Η Toyota θα προσφέρει στην αγορά τις GR Sport εκδόσεις των μοντέλων της, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από στιλιστικά πακέτα που θα δίνουν μια σπορ νότα, όπως τα R-Line πακέτα της Volkswagen. Θα ακολουθούν οι GR εκδόσεις που θα έχουν και μηχανικές αναβαθμίσεις, με τις κορυφαίες όλων να είναι οι GMRN εκδόσεις, όπως το Yaris GRMN και το Corolla GRMN.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...