Τα γυρίσματα του νέου Fast and Furious έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου 2 μήνες, έτσι ώστε η ταινία να προβάλλεται στις αίθουσες από τις 10 Απριλίου του 2020.

Ο Craig Lieberman, o οποίος είναι κάτοχος των Toyota Supra, Nissan R34 GT-R και Maxima από τις δύο πρώτες ταινίες του Fast & Furious, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, και αναφέρει ότι η παραγωγή του Fast and Furious 9 χρησιμοποίησε τέσσερις νέες Supra -βαμμένες σε πορτοκαλί χρώμα- για τα γυρίσματα κάποιας σκηνής.

Σκηνοθέτης των Fast And Furious 9 και 10 είναι ο Justin Lin, ο οποίος -εκτός των άλλων- έχει σκηνοθετήσει το Fast and the Furious: Tokyo Drift, το Fast & Furious 4, το Fast Fiveκαι το Fast & Furious 6, καθώς αντικαταστάθηκε από τον James Wan για το Furious 7 και τον F. Gary Gray για το The Fate of the Furious.

Ακόμα, ο Vin Diesel έχει επιβεβαιώσει ότι η ηθοποιός Jordana Brewster θα επιστρέψει στην ταινία, στο γνωστό της ρόλο ως Mia Toretto, ενώ στο Fast and Furious 9 θα εμφανιστεί και ο John Cena.