Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης των Fast And Furious 9 και 10

Σχετικά άρθρα

Ο Αμερικανοταϊβανέζος σκηνοθέτης Justin Lin θα είναι αυτός που θα έχει υπό την εποπτεία την 9η και 10η ταινία του Fast and Furious, όπως επιβεβαίωσε ο Vin Diesel. Ο Lin -εκτός των άλλων- έχει σκηνοθετήσει το Fast and the Furious: Tokyo Drift, το Fast & Furious 4, το Fast Five και το Fast & Furious 6, καθώς αντικαταστάθηκε από τον James Wan για το Furious 7 και το F. Gary Gray για το The Fate of the Furious.

Ο Vin Diesel επιβεβαίωσε ακόμα ότι η ηθοποιός Jordana Brewster θα επιστρέψει στην ταινία, στο γνωστό της ρόλο ως Mia Toretto. Το Fast And Furious 9 θα προβληθεί ένα χρόνο αργότερα απ’ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί, και θα το δούμε στις σκοτεινές αίθουσες στις 10 Απριλίου του 2020.

Ο λόγος είναι η spinoff ταινία των Johnson και Statham, καθώς η εταιρία παραγωγής είδε τη χημεία που είχε το ζευγάρι στη συνύπαρξη των δύο ηθοποιών στο Fast & Furious 7 και στο The Fate of The Furious, και έτσι πήρε την απόφαση να γυρίσει μια spinoff ταινία, με πρωταγωνιστές τους δύο ηθοποιούς που θα ενσαρκώνουν τους ίδιους ρόλους. Η συγκεκριμένη ταινία θα παιχτεί στους κινηματογράφους από τις 26 Ιουλίου του 2019.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα