Η Toyota ετοιμάζει δυνατότερη Supra με τον κινητήρα της M3

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο μήνα, ο πρόεδρος του τμήματος M της BMW, Markus Flasch, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον μια έκδοση της Toyota Supra που θα φορά τον εξακύλινδρο 3,0-λιτρο S58 κινητήρα των M3 και M4, τον ίδιο κινητήρα που φορούν οι X3 M και X4 M.

Τώρα, ο αρχιμηχανικός της Toyota, ο Tetsuya Tada, ουσιαστικά επιβεβαίωσε μια δυνατότερη έκδοση της Supra, η οποία θα φορά τον S58 3,0-λιτρο κινητήρα.

Ο Tada, ρωτήθηκε γιατί η Toyota δεν επέλεξε τον δυνατότερο S58 3,0-λιτρο κινητήρα της BMW και προτίμησε τον B58. Επίσης ρωτήθηκε γιατί η Toyota δεν προσφέρει την Supra και με χειροκίνητο κιβώτιο.

Διάβασε ακόμη

Θέλεις χειροκίνητο κιβώτιο στη νέα Toyota Supra; Μπορείς, αλλά κοστίζει 12.000 δολάρια

Ο Tada στην απάντησή του, είπε πως η Supra θα βελτιώνεται κάθε χρόνο και έχουν επιλέξει να δώσουν προτεραιότητα σε μια δυνατότερη έκδοση της Supra παρά σε ένα χειροκίνητο κιβώτιο, ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μια φορά, πως η Supra δεν θα προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο.

Τι σημαίνει δυνατότερη έκδοση; Από τα συμφραζόμενα ο Tada αφήνει να εννοηθεί πως η συγκεκριμένη έκδοση θα φορά τον S58 κινητήρα, αλλά δεν ανακοίνωσε πόσα άλογα θα παράγει. Στη νέα M3 ο κινητήρας θα αποδίδει έως 510 άλογα, οπότε αναμένουμε μια τιμή 500+ ίππων και στη Supra.

Διάβασε επίσης

Ο κινητήρας της νέας Toyota Supra έχει δυνατότητες για 1.000 άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...