Η VW δίνει μια καμουφλαρισμένη φωτογραφία του νέου Golf

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen έχει μπει στο τελικό στάδιο των δοκιμών της όγδοης γενιάς του Golf και σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα μια καμουφλαρισμένη φωτογραφία ενός πρωτοτύπου, που μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλά αλλά αποδεικνύει την εγκυρότητα των φωτογραφιών που έχουμε δει στο παρελθόν.

Από την εν λόγω φωτογραφία μπορούμε να δούμε ότι σχεδιαστικά δεν περιμένουμε δραματικές αλλαγές, με τις διαφορές να εντοπίζονται στα νέα LED φωτιστικά σώματα, στο νέο εταιρικό λογότυπο, που κρύβεται επιμελώς στο εμπρός μέρος του καπό και στους νέους προφυλακτήρες.

Το Golf έχει πουλήσει περίπου 35 εκατομμύρια αυτοκίνητα στα 45 χρόνια εμπορικής παρουσίας, με το νέο μοντέλο να παρουσιάζεται τον ερχόμενο Οκτώβριο. Το νέο Golf βασίζεται στην MQB πλατφόρμα, θα ζυγίζει 50 κιλά λιγότερο από τη τωρινή γενιά, και θα έχει πιο πρακτικό, ευρύχωρο και πολυτελέστερο εσωτερικό. Η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους, αποκλειστικά ως πεντάπορτο, μιας και καταργούνται οι τρίθυρες και οι wagon εκδόσεις του.

Εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης, το νέο Golf θα προσφέρεται και ως ηλεκτροκίνητο, ενώ θα διαθέτει και τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης. Θα διαθέτει πιο δυνατούς και οικονομικούς κινητήρες από την υπάρχουσα γενιά.

Περνώντας στη καμπίνα, αυτή έχει γίνει πιο premium, θα υπάρχει τρικάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλουμινένια διακοσμητικά, κοντός επιλογέας ταχυτήτων και ελάχιστα φυσικά κουμπιά, μόλις 4, τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στους κεντρικούς λεπτούς αεραγωγούς. Υπάρχουν επιφάνειες αφής για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού, ακριβώς κάτω από την κεντρική οθόνη και ηλεκτρικά ελεγχόμενο χειρόφρενο.

Ακόμα θα υπάρχει μια ακόμη οθόνη αφής στα αριστερά του πίνακα οργάνων, που ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως και τους προβολείς ομίχλης. Επίσης έχει head-up display και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει gestures, με τον βασικό εξοπλισμό να γίνεται πλουσιότερος.

Διάβασε επίσης

Το νέο Volkswagen Golf χωρίς ίχνος καμουφλάζ

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr