Με την παρουσίαση της Chiron, η Bugatti έχει δείξει ότι μπορεί και έχει τη διάθεση να κατασκευάζει ειδικές εκδόσεις, όπως η Divo, η Centodieci, και η La Voiture Noire. Παρότι η τελευταία είναι μια one-off κατασκευή, φαίνεται ότι η γαλλική εταιρία δεν έχει σκοπό να δέχεται μεμονωμένες παραγγελίες ώστε να ικανοποιήσει τα γούστα του εκάστοτε συλλέκτη, όποιος και είναι αυτός.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα σχεδιασμού της Bugatti είναι αυτή που αποφασίζει τι θα κατασκευάσει η εταιρία, έτσι ώστε κάθε νέο project να συμβαδίζει με τη στρατηγική της. Χαρακτηριστική ήταν δήλωση του αρχισχεδιαστή της Bugatti, Frank Heyl, και του Pierre Rommelfanger, υπεύθυνου για τα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής, που αναφέρουν πως δεν θα ακολουθήσουν τις επιθυμίες των πελατών για τη δημιουργία νέων εκδόσεων ή one-off.

Ο Rommelfanger και η ομάδα παρευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις αυτοκινήτου παγκοσμίως, όπου συναντούν σημαντικούς πελάτες της εταιρείας και παίρνουν feedback, που συνήθως μετουσιώνεται σε πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές.