Lexus: Θα κατασκευάσουμε τον διάδοχο του LFA, αλλά θέλουμε την στήριξη των media

Σχετικά άρθρα

Η Lexus κατασκεύασε μόλις 500 LFA, με το μοντέλο να μένει στην ιστορία όχι τόσο για τις καταιγιστικές του επιδόσεις, αλλά για τον απίστευτο ήχο του V10 κινητήρα.

Η ιαπωνική εταιρία σκέφτεται να βγάλει στην αγορά τον διάδοχο του, αλλά για να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Koji Sato, η Lexus χρειάζεται την βοήθεια των μέσων ενημέρωσης. Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

Μου αρέσει η ιδέα ενός νέου LFA, αλλά χρειαζόμαστε την βοήθειά σας. Θέλουμε ισχυρά αιτήματα για το νέο LFA από τα media, κάτι που θα μας βοηθήσει να το προχωρήσουμε.


Με απλά λόγια, η Lexus φοβάται πως δεν θα υπάρχει η απαραίτητη ζήτηση για ένα τέτοιο μοντέλο, αλλά προσωπικά θεωρώ πως εάν η ιαπωνική εταιρία το τολμήσει, τότε θα καταφέρει να πουλήσει το νέο supercar της σε χρόνο ρεκόρ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...