Πριν σχεδόν δύο εβδομάδες, η Infiniti έκανε γνωστό ότι ο Taisuke Nakamura γίνεται ο νέος αρχισχεδιαστής της, με τον -μέχρι πρότινος επικεφαλής- Karim Habib να μένει χωρίς δουλειά.

Ο 49-χρονος Καναδός -με καταγωγή από τον Λίβανο- δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς δουλειά, καθώς πριν λίγα λεπτά η Kia ανακοίνωσε ότι ο Habib γίνεται ανώτερος αντιπρόεδρος της και επικεφαλής του κέντρου σχεδιασμού της.

Ο διορισμός του Habib θα επιτρέψει στην Kia να συνεχίσει την ενίσχυση των ανταγωνιστικών της σχεδίων και προϊόντων της, καθώς θα αναλάβει τη νέα του θέση στις αρχές Οκτωβρίου. Η βάση του θα βρίσκεται στην παγκόσμια έδρα σχεδιασμού της Kia, στο Namyang της Κορέας. Ο Habib, υπεύθυνος για το σχεδιασμό των οχημάτων Kia, θα επιβλέπει το έργο των ομάδων της εξωτερικής εμφάνισης, του εσωτερικού, των χρωμάτων και των υλικών και θα συμβάλει στον προσδιορισμό της μελλοντικής σχεδιαστικής στρατηγικής και κατεύθυνσης της Kia. Θα αναφέρεται στον Luc Donckerwolke, εκτελεστικό αντιπρόεδρο και επικεφαλής σχεδιασμό του ομίλου Hyundai-Kia.

O Habib υπήρξε στέλεχος της BMW για 20 χρόνια, από το 1998 έως το 2017, όπου τότε πήγε στην Infiniti ως επικεφαλής σχεδιασμού.