Η Lamborghini Sian αποκτά τα αρχικά FKP 37, ως φόρο τιμής στον Ferdinand Piech

Σχετικά άρθρα

H Lamborghini στο περίπτερό της στην έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσιάζει το πρώτο της υβριδικό supecar, το Sian, το οποίο απόκτησε και τα αρχικά FKP 37 στο όνομά της, με την ιταλική εταιρία να τιμά με αυτόν τον τρόπο τον Ferdinand Piech που έφυγε από την ζωή τον περασμένο μήνα.

Ο Ferdinand K. Piech γεννήθηκε το 1937 και ήταν ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε σε παγκόσμιο ηγέτη το VW Group, ενώ ήταν εκείνος που συνέβαλε ώστε η Audi να εξαγοράσει την Lamborghini το 1998.

Μόλις 63 Sian FKP 37 θα κατασκευαστούν και ήδη όλες έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι θα δώσουν περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ (προ φόρων κτλ) για να την αποκτήσουν.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Lamborghini Sian με 819 υβριδικούς ίππους

Παράλληλα η ιταλική εταιρία στο περίπτερό της παρουσιάζει και την MY2020 έκδοση της Urus η οποία αποκτά στον βασικό εξοπλισμό το soft-closing σύστημα στις πόρτες και τις συνδεδεμένες υπηρεσίες Private e-Call και Online Roadside Assistance. Επίσης διαθέσιμο είναι το πακέτο Chrome και το πακέτο Bianco Polar, που τα πάντα στο εσωτερικό -δερμάτινες επενδύσεις, ζώνες, επένδυση οροφής, πατάκια κτλ- είναι σε λευκό χρώμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...

Δες μια twin-turbo Lamborghini Huracan να πιάνει τα 363 χλμ/ώρα στην Autobahn

Αυτή η Lamborghini Huracan Performance έχει αποκτήσει διπλά turbo, με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα να αποδίδει 1.250 άλογα με 1.100 Nm ροπής και όπως...
Autoblog.gr