Αυτά τα αυτοκίνητα παράγουν τα περισσότερα χρήματα

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με μια έρευνα του Bloomberg Intelligence η Porsche 911 είναι το μοντέλο που παράγει τα περισσότερα χρήματα ανά πώληση, αφού είναι υπεύθυνη για το 30% των εσόδων της Porsche, παρότι αντιπροσωπεύει μόλις το 11% των ετήσιων πωλήσεων της γερμανικής εταιρίας.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η DBX, που παρότι δεν έχει έρθει ακόμη στην αγορά, υπολογίζεται πως θα αντιπροσωπεύει το 21% των εσόδων της Aston Martin. Ακολουθεί η Ferrari F8 Tributo με (17%), η BMW X5 (16%) και η Mercedes GLE (16%).

Ενώ η 911 είναι μια αγελάδα μετρητών για την Porsche, το τελευταίο μοντέλο της, η Taycan, αναμένεται να είναι το λιγότερο κερδοφόρο σύμφωνα με το Bloomberg, αφού δεν αναμένεται να έχει κέρδη μέχρι το 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...