Η Ramsmobile στην έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσίασε το RM-X2, ένα νέο SUV που το χαρακτηρίζει ως το hypercar των SUV. Το αυτοκίνητο διαθέτει monocoque carbon σασί που σε ορισμένη μέρη του έχει επικάλυψη από τεφλόν ώστε να μην κολλά λάσπη πάνω του.

Προφέρεται σε εξαθέσια και οκταθέσια διάταξη καθισμάτων και διαθέτει αυτόματα ρυθμιζόμενη αερανάρτηση που μέσω ενός αισθητήρα λέιζερ, αυξομειώνει την απόσταση από το έδαφος. Το RM-X2 φέρει πόρτες που ανοίγουν ανάποδα και προς τα πάνω, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε μια σειρά από οθόνες.

Θα προσφέρεται με τον V8 LT5 6,2-λίτρων κομπρεσοράτο κινητήρα της Chevrolet και με τον V8 Duramax diesel 6,6-λίτρων, ενώ θα υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση. Η δυνατότερη έκδοση του αποδίδει 1.013 άλογα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,3 δευτερόλεπτα.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό του διαθέτει σύστημα που μετατρέπει το όχημα από τετρακίνητο σε πισωκίνητο, ενώ προσφέρεται σε 4 εκδόσεις, τις Ascetic, Devil Touch, Ramsider και God’s Creation. Η πρώτη θα είναι η ελαφρύτερη όλων με βάρος 1.500 κιλών, με την Ramsider να διαθέτει θωρακισμένο σώμα.

Η εταιρία θα κατασκευάσει μόλις 12 RM-X2 μέσα στο 2020, με την τιμή του να ξεκινά από το 1 εκατ. δολάρια και να ξεπερνά ακόμη και τα 3 εκατ. δολάρια στις ακριβότερες εκδόσεις του.