Η BMW θα παρουσιάσει τον ερχόμενο Νοέμβριο, στην έκθεση του Λος Άντζελες, την M2 CS, αλλά φαίνεται ότι η γερμανική εταιρία παρουσίασε το μοντέλο σε μια μυστική εκδήλωση σε κάποιους VIP πελάτες της. Κάποιος από τους παρευρισκόμενους διέρρευσε μερικές πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης του μοντέλου.

Η M2 CS θα φορά τον S55 3,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 450 ίππων με 550 Nm ροπής που θα συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ακόμα θα διαθέτει ενεργές αναρτήσεις και M perfomance εξάτμιση, με τα carbon-κεραμικά φρένα να είναι διαθέσιμα στον εξτρά εξοπλισμό. Παρόλα αυτά, θα φέρει αρκετά carbon μέρη, όπως καπό, οροφή, πίσω αεροτομή, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, πίσω διαχύτη, και εμπρός spoiler.

Συνεχίζοντας, carbon θα υπάρχει στις χειρολαβές, και στην κεντρική κονσόλα στο εσωτερικό, μαζί με alcantara, με τα καθίσματα να προέρχονται από την M4 Competition. Το βάρος της διέρρευσε ότι αγγίζει τα 1.575 κιλά, αλλά δεν είναι γνωστό αν μιλάμε για “στεγνό” ή με υγρά.

Τέλος, θα είναι διαθέσιμο σε μόλις τέσσερα χρώματα, το άσπρο (Alpine White), το ασημί (Hockenheim Silver), το μαύρο (Sapphire Black), και το μπλε (Misano Blue). Η παραγωγή της θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, και θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιο χρόνου. Συνολικά θα παραχθούν 2.200 M2 CS, με την βασική τιμή της να αγγίζει τα €95.000 στη Γερμανία.