Ram και Chevrolet παρουσιάζουν κατάμαυρες εκδόσεις των 1500 και Silverado

Σχετικά άρθρα

Ram και Chevrolet παρουσιάζουν τέσσερις νέες εκδόσεις των 1500 και Silverado, με τις δυο να ντύνουν τα αυτοκίνητα με μαύρο χρώμα.

Ξεκινάμε με το Ram 1500 Limited Black Edition το οποίο διαθέτει μαύρη γρίλια, μαύρα σήματα, μαύρα λογότυπα, μαύρη εξάτμιση, μαύρες ζάντες 22″ και μαύρο κάλυμμα καρότσας. Μπορεί να εξοπλιστεί με τον V6 3,0-λίτρων diesel κινητήρα, με τον V8 5,7-λίτρων βενζίνης, αλλά και με τον V6 3,6-λίτρων με το ήπιο υβριδικό σύστημα.

Το Heavy Duty Night Edition προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, τα Big Horn και Laramie, και εξοπλίζεται με μαύρη γρίλια, μαύρα λογότυπα, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, ζάντες 20″ και κάτω από το καπό του συναντάμε είτε τον V8 6,4-λίτρων βενζίνης, είτε τον 6,7-λίτρων Cummins turbodiesel εξακύλινδρο κινητήρα.

Το Silverado Midnight Edition είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις LT Trail Boss και Custom Trail Boss, έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, φέρει το πακέτο Z71 Off Road, διαφορικό με αυτόματη λειτουργία κλειδώματος, πλαϊνά σκαλοπάτια και ζάντες 18″. Το σώμα είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, ενώ υπάρχουν επίσης μαύρη γρίλια, μαύρα σήματα και μαύρες απολήξεις εξατμίσεων.

Φέρει σκουρόχρωμα LED φωτιστικά σώματα και φορά είτε τον V8 6,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 420 ίππων που συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε τον V8 5,3-λίτρων κινητήρα που συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Τέλος το Silverado Rally Edition προσφέρεται στις εκδόσεις Custom και RST και μπορεί να βαφτεί σε 4 χρώματα (Black, Red Hot, Silver Ice Metallic, Summit White). Έχει μαύρους καθρέπτες, μαύρα σήματα, μαύρες απολήξεις εξατμίσεων και πλαϊνά σκαλοπάτια.

Οι ζάντες είναι διαστάσεων 20″ (22″ στην έκδοση RST) και μπορεί να εξοπλιστεί με τον 2,7-λίτρων turbo κινητήρα που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τον V8 5,3-λίτρων κινητήρα με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και με τον V8 6,2-λίτρων με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση 284.982 Dodge Charger και Chrysler 300

Η Stellantis ανακαλεί 284.982 Dodge Charger και Chrysler 300 για πρόβλημα παρόμοιο με τους ελαττωματικούς αερόσακους της Takata. Αιτία της ανάκλησης είναι το γεγονός πως...

Ανάκληση για 38.164 Chrysler, Jeep και Ram

Η Stellantis προχωρά στην ανάκληση 38.164 αυτοκινήτων της Chrysler, Jeep και Ram στις ΗΠΑ επειδή ενδέχεται η μονάδα ελέγχου της κολόνας τιμονιού να έχει...

Επίσημο: Νέο Dodge Charger

Η Dodge παρουσιάσει τη νέα, τρίτη γενιά του Charger, με το μοντέλο να προσφέρεται τόσο ως δίπορτο, όσο και ως τετράπορτο, κάτι που επέτρεψε...