Ο Vettel εξηγεί το μήνυμα του “Φέρτε πίσω τους γ@μ#μ3νους V12”

Σχετικά άρθρα

Το χθεσινό Grand Prix στην πίστα του Sochi της Ρωσίας σημαδεύτηκε από την “κοκορομαχία” μέσω της ενδοεπικοινωνίας του pit wall και των οδηγών της Ferrari, καθώς και του μηχανικού προβλήματος στην MGU-K στο power unit της Ferrari του Sebastian Vettel, που ήταν η αφορμή να δώσει τη νίκη στη Mercedes και τον Lewis Hamilton.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την επανείσοδο του Γερμανού στην πίστα από το pit stop του, ο Vettel ακούστηκε να λέει στο team-radio ότι δεν έχει [MGU-] Κ, με τον μηχανικό του να τον συμβουλεύει να σταματήσει το μονοθέσιο.

Εκεί, ο Vettel έδωσε την απάντηση που -ίσως- οι περισσότεροι θα θέλαμε να γίνει πραγματικότητα, λέγοντας αγανακτισμένος:

Είστε σοβαροί; Φέρτε πίσω αυτούς τους γ@μ#μ3νους V12!!

Μετά το πέρας του αγώνα, κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το μήνυμα, με τον Γερμανό να λέει:

Προφανώς και δεν υπάρχει επιλογή [να επιστρέψουν]. Αυτά τα power unit είναι πολύ περίπλοκα από μηχανικής σκοπιάς και πολύ συναρπαστικά, αλλά προφανώς έχω την δικιά μου άποψη για αυτά. Δεν νομίζω ότι έχουν μεγάλα θετικά για μας να τρέχουμε με αυτά και για τους θεατές που παρακολουθούν τον αγώνα.

Εκείνη την στιγμή, προφανώς ένιωσα μεγάλη πίκρα, διότι μέχρι εκείνο το σημείο νόμιζα ότι οδήγησα πολύ καλά και έμοιαζε να έχω ένα καλό απόγευμα. Η πρώτη αντίδραση όταν το αυτοκίνητο εγκαταλείπει δεν είναι πάντα η πιο ευτυχισμένη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...