H Mercedes απέκτησε τα δικαιώματα του Lando Norris

Σχετικά άρθρα

Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από την στιγμή που McLaren και Mercedes ανακοίνωσαν από τα paddocks του Sochi Autodrom ότι η πρώτη θα φορά από το 2021 τα power units της δεύτερης, και χθες κυκλοφόρησε η φήμη ότι η γερμανική ομάδα απέκτησε τα δικαιώματα του Lando Norris, πιθανών ως αντάλλαγμα.

Η πηγή της συγκεκριμένης είδησης προέρχεται από την γειτονική Ιταλία, χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από καμία πλευρά. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι επικεφαλής για το deal μεταξύ McLaren και Mercedes ήταν η εταιρία Horatio Investments, με τον πατέρα του Lando Norris, Adam, να είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εν λόγω εταιρείας.

Με την Mercedes να χάσει πρόσφατα τον Esteban Ocon, ο οποίος πήγε στη Renault, φαίνεται ότι τα Ασημένια Βέλη χρησιμοποίησαν την ευκαιρία με την McLaren για να έχουν στη φαρέτρα τους έναν από τους πιο ελπιδοφόρους νέους οδηγούς τους, μαζί με τον George Russell, ο οποίος είναι σήμερα στη Williams.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...