To ηλεκτρικό Volvo XC40 έχει σύστημα infotainment με Android

Σχετικά άρθρα

Τα συστήματα ψυχαγωγίας με Android κυκλοφορούν εδώ και μερικά χρόνια, αλλά αυτά έχουν εξελιχθεί από “τρίτες” εταιρείες. Αυτό θα αλλάξει, καθώς το ηλεκτρικό XC40 θα γίνει το πρώτο αυτοκίνητο παγκοσμίως που θα αποκτήσει ένα τέτοιο σύστημα, εγκατεστημένο απευθείας από το εργοστάσιο.

Στις 16 του μηνός, η Volvo θα παρουσιάσει το XC40 Electric και συνεχίζοντας το teasάρισμα του, η σουηδική εταιρία κάνει σήμερα γνωστό ότι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας θα “τρέχει” Android λογισμικό.

Το infotainment Sensus επόμενης γενιάς του XC40 Electric βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android Automotive και θα ενσωματώσει εφαρμογές όπως Google Αssistant, Google Play Store, Google Maps και άλλες υπηρεσίες της Google. Ακόμα, θα υποστηρίζει over-the-air ενημερώσεις για το λογισμικό και το λειτουργικό σύστημα, ενώ θα παρέχει υψηλά επίπεδα εξατομίκευσης.

Η συνεργασία της Volvo με την Google ενισχύει περαιτέρω τον τρόπο με τον οποίο ο οδηγός και οι επιβάτες ενός μοντέλου της Σουηδικής εταιρίας επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν με αυτό. Εφαρμογές και υπηρεσίες που αναπτύσσονται από την Google και τη Volvo θα ενσωματώνονται στο αυτοκίνητο, ενώ χιλιάδες επιπλέον εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες μέσω του Google Play Store, το οποίο βελτιστοποιείται και προσαρμόζεται στα συστήματα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας αυτοκινήτου που βασίζονται στο Android.

Διάβασε ακόμα

Με χώρο αποσκευών και κάτω από το καπό το ηλεκτρικό Volvo XC40

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα