Νέα έφοδος της τροχαίας στο Λυκαβηττό για κόντρες

Σχετικά άρθρα

Για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα μια εβδομάδας, χθες το βράδυ (24-10-2019), η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έκανε έφοδο στην πλατεία Λυκαβηττού για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων.

Στην εξόρμηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, οι όποιοι βεβαίωσαν 53 παραβάσεις και συγκεκριμένα:

  • 3 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
  • 7 για κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα,
  • 19 για φιμέ ανεμοθώρακες,
  • 1 για επίδειξη ικανοτήτων,
  • 1 για παρενόχληση λόγω πρόκλησης θορύβου από τη χρήση ηχητικού συστήματος,
  • 22 λοιπές παραβάσεις

Επίσης συνέλαβαν 13 οδηγούς για στέρηση Άδειας Ικανότητας Οδήγησης, αφαίρεσαν 17 άδειες ικανότητας οδήγησης, 19 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων και 30 ζεύγη πινακίδων, ενώ ακινητοποίησαν 13 οχήματα, από τα οποία τέσσερα 4 μεταφέρθηκαν με γερανό προς φύλαξη.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αναφέρει πως οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...