BMW: H M2 CS είναι ένα αγωνιστικό με πινακίδες κυκλοφορίας

Σχετικά άρθρα

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας M2 CS δεν έχουν γίνει ακόμα, αλλά φημολογείται έντονα ότι το σκληροπυρηνικό μοντέλο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles, που ανοίγει τις πύλες της 20 Νοεμβρίου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο επικεφαλής του M τμήματος της BMW, Markus Flasch, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την Clubsport έκδοση της M2, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Είναι το πιο αγνό και ζωηρό μοντέλο της BMW M που θα έχουμε λανσάρει εδώ και αρκετό καιρό. Είναι εξωπραγματικό και είναι σαν να οδηγείς ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας.

Η M2 CS θα φορά τον S55 3,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 450 ίππων με 550 Nm ροπής που θα συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ακόμα θα διαθέτει ενεργές αναρτήσεις και M perfomance εξάτμιση, με τα carbon-κεραμικά φρένα να είναι διαθέσιμα στον εξτρά εξοπλισμό.

Παρόλα αυτά, θα φέρει αρκετά carbon μέρη, όπως καπό, οροφή, πίσω αεροτομή, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, πίσω διαχύτη, και εμπρός spoiler.

Δες ακόμα

Δες τη BMW M2 CS να γυρίζει στο Hockenheim στο 1:55,8

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...