Το Royal Falcon One, ένα υπερσύγχρονο superyacht βγήκε προς πώληση από τους μεσίτες Camper & Nicholsons, οι οποίοι όμως δεν αναφέρουν το ποσό που θέλουν για να το αποχωριστούν. Το καταμαράν έχει μήκος 135 πόδια (41 μέτρα) χρειάστηκε μια δεκαετία για να ολοκληρωθεί και τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στις εγκαταστάσεις της Kockums στο Nynashamn της Σουηδίας.

Κατασκευάστηκε από το Royal Falcon Fleet, με τον σχεδιασμό του να έχει γίνει από το Porsche Design Studio και τη ναυτική αρχιτεκτονική εταιρία Incat Crowther. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, γεγονός που σημαίνει ότι ο σημερινός ιδιοκτήτης το απόλαυσε μόλις 3 μήνες.

Το Royal Falcon One διαθέτει τρεις καμπίνες στο κεντρικό κατάστρωμα, μαζί με μια κύρια σουίτα και μια VIP σουίτα στο πάνω κατάστρωμα, ενώ στο κατάστρωμα υπάρχει και τζακούζι. Ακόμα, υπάρχει αρκετός χώρος για να φιλοξενήσει το πλήρωμα 10 ατόμων.

Μηχανικά, το Royal Falcon One διαθέτει δύο πετρελαιοκινητήρες, 4.600 ίππων MTU 16V 4000 M93L, και δύο Rolls-Royce KaMeWa waterjets. Μπορεί να πιάσει ταχύτητα 35 κόμβων, με την αυτονομία του να αγγίζει τα 2.000 ναυτικά μίλια με ταχύτητα 30 κόμβων.