Η τεχνική ομάδα της Renault θα ενισχυθεί περαιτέρω το 2020, καθώς ο Pat Fry, ο πρώην τεχνικός επικεφαλής τόσο της McLaren, όσο και της Ferrari, ενώ έχει περάσει και από την Manor, θα γίνει μέλος της ομάδας. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Renault, Marcin Budkowski δήλωσε:

Είμαι ευτυχής που θα συνεργαστώ ξανά με τον Pat. Η άφιξή του είναι ένα ακόμα βήμα καθώς οικοδομούμε και βελτιώνουμε τη δομή της ομάδας μας. Η εμπειρία, το ταλέντο και η αποφασιστικότητα του Pat θα αποτελέσουν πρόσθετα πλεονεκτήματα καθώς θα συνεχίσουμε την πρόοδό μας.

Ο επικεφαλής της Renault F1 Team, Cyril Abiteboul είπε για τον Fry:

Είναι μια καλή προσθήκη, είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Marcin και ο Pat έχουν μια σχέση που πηγαίνει πίσω στις μέρες τους στη McLaren.

Η Renault, που δεν αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει ο 55χρονος Fry στην ομάδα, αναφέρει πως ο Βρετανός θα ξεκινήσει να εργάζεται για λογαριασμό της από το 2020, μετά την λήξη των συμβατικών υποχρεώσεων του με την McLaren.

Η ανακοίνωση πρόσληψης του Fry στη Renault, έρχεται μόλις μια ημέρα μετά από την ανακοίνωση μιας σειράς αλλαγών στο αεροδυναμικό τμήμα της Renault, που περιλαμβάνουν την επιστροφή του Dirk de Beer στην ομάδα με έδρα το Enstone, ως επικεφαλής αεροδυναμικής, παίρνοντας άμεσα την θέση του Peter Machin, ο οποίος έφυγε από την Renault.