Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Alpine παρουσίασε την τρίτη αγωνιστική έκδοση του A110, την Rally, καθώς είχε προηγηθεί το A110 Cup και το A110 GT4. Με το A110 Rally, η γαλλική εταιρία επιστρέφει στους αγώνες rally συμμετέχοντας με ιδιωτικές ομάδες στην κατηγορία R-GT της FIA, και τις προηγούμενες ημέρες ο Γάλλος οδηγός Francois Delecour, με μεγάλη θητεία στο WRC, ανέλαβε να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης.

Αρχικά, τo Alpine A110 Rally έκανε το ντεμπούτο του στο Rallye Mont-Blanc Morzine, με την προετοιμασία του αγωνιστικού να έχει αναλάβει ο αγωνιστικός συνεργάτης της Alpine, Signatech. Το A110 Rally βασίζεται στο A110 GT4 και Cup και διαθέτει νέες αναρτήσεις, φρένα της Brembo, καθίσματα της Sabelt, ζώνες έξι σημείων, αγωνιστικό roll-cage κλπ.

Ο 1.800άρης turbo κινητήρας αποδίδει 300 άλογα και στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα μέσω ενός εξατάχυτου σειριακού κιβωτίου και ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Διαθέτει paddles στο τιμόνι, ρυθμιζόμενο traction control, ενώ το ABS είναι της Bosch Motorsports.

Το αγωνιστικό Alpine A110 Rally θα είναι διαθέσιμο για αγορά στο τέλος του έτους, με το κόστος του να ανέρχεται στα €150.000 και τις παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2020.