Ηλεκτρικό σκούτερ από την Seat

Σχετικά άρθρα

Η Seat εισέρχεται στην αγορά των μοτοσυκλετών, αφού στις 19 του μηνός, στα πλαίσια του Smart City Expo World Congress στη Βαρκελώνη, θα παρουσιάσει το eScooter concept, το πρωτότυπο ενός ηλεκτρικού σκούτερ που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020.

Ο πρόεδρος της Seat, Luca de Meo δήλωσε:

H συνεχής ανάπτυξη των μεγαλουπόλεων καθιστά την αποτελεσματική κινητικότητα ως μια από τις κύριες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Σήμερα κάνουμε ένα ακόμα βήμα στη στρατηγική μας για την αστική μικρο- κινητικότητα, επιβεβαιώνοντας το λανσάρισμα του πρώτου eScooter στην ιστορία της μάρκας.

Η Seat θα συνεργαστεί με την κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών με έδρα τη Βαρκελώνη, Silence, με το Seat eScooter να πωλείται τόσο σε ιδιώτες πελάτες όσο και σε στόλους υπηρεσιών sharing.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...