Ξεκίνησε η παραγωγή της BMW 2 Series Gran Coupe

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν ένα μήνα, η BMW παρουσίασε την 2 Series Gran Coupe, έτσι ώστε η γερμανική εταιρία να τεθεί απέναντι στα Audi A3 sedan και Mercedes CLA, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε εκπροσώπηση σε αυτή την κατηγορία.

Χθες, η BMW έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε την παραγωγή του μοντέλου, στο εργοστάσιο της στη Λειψία της Γερμανίας, στην ίδια γραμμή παραγωγής με τη νέα Σειρά 1. Η 2 Series Gran Coupe είναι το ένατο μοντέλο που κατασκευάζεται στο εν λόγω εργοστάσιο, καθώς η εταιρία έχει επενδύσει €300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό του ώστε να παράγει 1.000 αυτοκίνητα ημερησίως. Το εργοστάσιο της Λειψίας είναι υπεύθυνο για την παραγωγή των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν σε όλον τον κόσμο.

Το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει στην έκθεση του Λος Άντζελες, ενώ η εμπορική της πορεία θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2020, με τις τιμές στη Γερμανία να ξεκινούν από τις 31.950 ευρώ για την 218i, από τις 39.900 ευρώ για την 220d και από τις 51.900 ευρώ για την M235i xDrive.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: BMW 2 Series Gran Coupe

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...