Από τις 26 Δεκεμβρίου η καρτούν Fast and Furious σειρά στο Netflix

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιούνιο, στο παγκόσμιο φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων, το Netflix ανακοίνωσε της σειρά καρτούν “Fast & Furious”, και σήμερα έχουμε ημερομηνία προβολής.

Αν είσαι συνδρομητής της διάσημης πλατφόρμας, από τις 26 Δεκεμβρίου, θα μπορείς να δεις τη σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία είναι προϊόν συνεργασίας με την DreamWorks Animation.

Οι Tim Hedrick (Voltron Legendary Defender) και Bret Haaland (All Hail King Julien) είναι οι showrunners, αλλά και εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ τον ίδιο ρόλο θα έχουν και οι Vin Diesel, Neal Moritz και Chris Morgan.

H σειρά επεκτείνει το franchise των ταινιών με μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, όπου ο έφηβος Tony Toretto ακολουθεί τα βήματα του ξαδέρφου του, Dom (ο χαρακτήρας του Vin Diesel στην ταινία), όταν αυτός και οι φίλοι του στρατολογούνται από την κυβέρνηση για να διεισδύσουν σε μια ελίτ αγωνιστική ομάδα, που είναι στην πραγματικότητα “βιτρίνα” για μια κακή εγκληματική οργάνωση που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...
Autoblog.gr