H Rimac ανοίγει κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

Η Rimac Automobili σύναψε πρόσφατα συμφωνία με τον HR Owen για την πώληση των αυτοκινήτων της μέσω του γνωστού αντιπροσώπου στην Αγγλία και ο Mate Rimac, ιδρυτής και CEO της εταιρίας, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει ένα τμήμα έρευνας και ανάπτυξης στην Αγγλία.

Ο Rimac ανέφερε ότι επέλεξε την Αγγλία γιατί του αρέσει να εργάζεται με τους Βρετανούς, ενώ πρόσθεσε πως οι μηχανικοί της χώρας είναι οι καλύτεροι της Ευρώπης. Ο Βόσνιος επιχειρηματίας δεν ανάφερε την τοποθεσία που θα ανοίξει το νέο κέντρο R&D, με την Rimac να έχει επικεντρωθεί στην παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής του C_Two, η οποία θα παρουσιαστεί στη έκθεση της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Να θυμίσω πως το ηλεκτρικό hypercar αποδίδει 1.914 άλογα με 2.300 Nm ροπής και είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 1,85 δευτερόλεπτα, τα 0-300 χλμ/ώρα σε 11,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 412 χλμ/ώρα. Το 400αρι το κάνει σε 9,1 δευτερόλεπτα.

Διαθέτει μπαταρία 120 kWh, με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 650 χλμ στον κύκλο δοκιμών NEDC, ενώ εξοπλίζεται και με αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 4, κάτι που σημαίνει πως το σύστημα θα μπορεί να οδηγήσει μόνο του το αυτοκίνητο χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση. Η μπαταρία υποστηρίζει ταχυφόρτιση 250 kW και έτσι μέσα σε 30 λεπτά μπορεί να φορτίσει κατά 80%.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...