Πατέρας και γιος έκαναν κόντρες μέσα σε τούνελ της Νέας Υόρκης. Τράκαραν

Σχετικά άρθρα

Το τούνελ Lincoln βρίσκεται κάτω από τον ποταμό Χάντσον, συνδέει το Μανχάταν με το Νιου Τζέρσεϋ της Νέας Υόρκης και συνήθως είναι μποτιλιαρισμένο. Ωστόσο, πατέρας και γιος, εκμεταλλευόμενοι τη σχετικά αραιή κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως θα δεις στο video, πήραν τις Corvette τους και θέλησαν να κάνουν κόντρες μέσα στο τούνελ μήκους σχεδόν 2,5 χλμ.

https://youtu.be/kkged1fD3fg

Ο γιος έχασε τον έλεγχο της Corvette του, χτυπώντας και άλλα αυτοκίνητα που διέσχιζαν εκείνη τη στιγμή το τούνελ. Ο νεαρός οδηγός και ο πατέρας εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, αλλά ο γιος επέστρεψε εκεί 1,5 ώρα μετά, όπου παραδέχτηκε πως ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα. Η αστυνομία αρχικά τον άφησε ελεύθερο αφού τους είπε πως το ατύχημα συνέβη από απροσεξία.

Ο γιος όμως ανέβασε το video του ατυχήματος στο Instagram, όπου έδειχνε ξεκάθαρα πως έκανε κόντρες. Η αστυνομία εντόπισε το video και έτσι προχώρησε στη σύλληψη τόσο του 44χρονου πατέρα, όσο και τους 25χρονου γιου, αποδίδοντας τους κατηγορίες για ριψοκίνδυνη οδήγηση, απερίσκεπτη απειλή και παράνομους αγώνες ταχύτητας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tesla Cybertruck Vs Ford F-150 Raptor R σε κόντρα στην ευθεία

Το Tesla Cybertruck ή το Ford F-150 Raptor R είναι γρηγορότερο στην επιτάχυνση στην ευθεία; Το Cybertruck είναι στη κορυφαία έκδοση του, με τους...

Έκλεψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από άλλο αυτοκίνητο

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν άνθρωπο να κλέβει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από άλλο αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη σε έναν χώρο πάρκινγκ στο Σαν Ματέο της...