Η GM αποφάσισε να τιμολογήσει τη νέα κεντρομήχανη Chevrolet Corvvete από τα 59.995 δολάρια και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρία θα χάνει χρήματα από όσες Corvette έχουν τιμή μικρότερη των 79.995 δολάρια. Αυτό σημαίνει πως η GM μπορεί να χάνει έως και 20.000 δολάρια ανά Corvette και έτσι θα αυξήσει την τιμή του μοντέλου από το επόμενο έτος.

Η General Motors τιμολόγησε τόσο χαμηλά την Corvette προκειμένου η τιμή της να λειτουργήσει ως δέλεαρ στους αγοραστές και προσδοκά πως οι ιδιοκτήτες θα τοποθετήσουν αρκετό πρόσθετο εξοπλισμό, προκειμένου η τιμή να ξεπεράσει τις 79.995 δολάρια.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο πρόεδρος της GM, Mark Reuss, σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως τρεις είναι οι προκλήσεις που είναι αντιμέτωπα τα ηλεκτρικά μοντέλα προκειμένου να γίνουν mainstream, η αυτονομία, το κόστος και η ευκολία ιδιοκτησίας. Ο Reuss πρόσθεσε πως ο κυριότερος λόγος που τα ηλεκτρικά μοντέλα δεν κάνουν σήμερα μεγάλες πωλήσεις είναι η μικρή αυτονομία που προσφέρουν, όπως και ο αργός χρόνος φόρτισης των μπαταριών τους. Επίσης σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και έλλειψη υποδομών σταθμών φόρτισης, αλλά και η τιμή τους σε σύγκριση με τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.