Η GM θα χάνει χρήματα από κάθε νέα Corvette αξίας κάτω των 80.000 δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Η GM αποφάσισε να τιμολογήσει τη νέα κεντρομήχανη Chevrolet Corvvete από τα 59.995 δολάρια και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρία θα χάνει χρήματα από όσες Corvette έχουν τιμή μικρότερη των 79.995 δολάρια. Αυτό σημαίνει πως η GM μπορεί να χάνει έως και 20.000 δολάρια ανά Corvette και έτσι θα αυξήσει την τιμή του μοντέλου από το επόμενο έτος.

Η General Motors τιμολόγησε τόσο χαμηλά την Corvette προκειμένου η τιμή της να λειτουργήσει ως δέλεαρ στους αγοραστές και προσδοκά πως οι ιδιοκτήτες θα τοποθετήσουν αρκετό πρόσθετο εξοπλισμό, προκειμένου η τιμή να ξεπεράσει τις 79.995 δολάρια.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο πρόεδρος της GM, Mark Reuss, σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως τρεις είναι οι προκλήσεις που είναι αντιμέτωπα τα ηλεκτρικά μοντέλα προκειμένου να γίνουν mainstream, η αυτονομία, το κόστος και η ευκολία ιδιοκτησίας. Ο Reuss πρόσθεσε πως ο κυριότερος λόγος που τα ηλεκτρικά μοντέλα δεν κάνουν σήμερα μεγάλες πωλήσεις είναι η μικρή αυτονομία που προσφέρουν, όπως και ο αργός χρόνος φόρτισης των μπαταριών τους. Επίσης σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και έλλειψη υποδομών σταθμών φόρτισης, αλλά και η τιμή τους σε σύγκριση με τα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...