Volkswagen: Σέρβις πλέον ανά 2 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen ανακοίνωσε πως το νέο Golf είναι το πρώτο της μοντέλο στο οποίο αυξάνει το χρονικό διάστημα σέρβις από τους 12 στους 24 μήνες. Μέσα στο 2020 θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας, με την επέκταση αυτή να αφορά τις αγορές της Ευρώπης, της Νοτίου Κορέας και της Νέας Ζηλανδίας, μιας και σε άλλες αγορές, οι επίπονες συνθήκες λειτουργίας, όπως η θερμότητα ή η σκόνη, απαιτούν το ετήσιο σέρβις των αυτοκινήτων.

Ο Achim Schaible, επικεφαλής του τμήματος after sales της Volkswagen δήλωσε:

Η υψηλή ποιότητα των αυτοκινήτων μας, μας επιτρέπει να διπλασιάσουμε το διάστημα των σέρβις στην Ευρώπη σε 24 μήνες. Συνεπώς, είμαστε μία από τις ελάχιστες αυτοκινητοβιομηχανίες μεγάλου όγκου που καλούμε τους πελάτες μας στα συνεργεία λιγότερο συχνά.

Με αυτό τον τρόπο, απλοποιούμε σημαντικά το πρόγραμμα συντήρησης των μοντέλων μας και τα καθιστούμε πιο διαφανή για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Η Volkswagen δηλώνει πως για τα ID ηλεκτρικά μοντέλα θα υπάρχει ξεχωριστό πρόγραμμα συντήρησης, ενώ τονίζει πως εξακολουθούν να ισχύουν τα διαστήματα διανυθέντων χιλιομέτρων.

Ο νέος τυποποιημένος έλεγχος της Volkswagen αντικαθιστά την προηγούμενη μορφή, του μικρού και του μεγάλου σέρβις, με την γερμανική εταιρία να υποστηρίζει πως το τυποποιημένο πρόγραμμα συντήρησης και τα νέα διαστήματα, επιτρέπουν πιο αξιόπιστες και πιο διαφανείς πληροφορίες για τις τιμές, γεγονός που έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα των υπηρεσιών της και συνεπώς στην ικανοποίηση των πελατών της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...