Το Toyota RAV4 “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” στην Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Το βραβείο του Ιαπωνικού Αυτοκινήτου της χρονιάς (JCOTY) κατέκτησε το Toyota RAV4, με το μοντέλο να κερδίζει με 436 ψήφους, αφήνοντας πίσω του τo νέο Mazda3 (328 ψήφοι) και την BMW 3-Series (290 ψήφοι).

Ακολούθησε το Toyota Corolla (118 ψήφοι), το Jaguar I-Pace (109 ψήφοι) και το Jeep Wrangler (56 ψήφους), με τους ψήφους να έρχονται από περίπου 60 κριτές, εκπρόσωποι από 40 από τα πιο σημαντικά μέσα της χώρας.

Στις ειδικές κατηγορίες των βραβείων, το Nissan Skyline κέρδισε το βραβείο Καινοτομίας, ενώ το Jeep Wrangler κατέκτησε το Συναισθηματικό Βραβείο και τα Mitsubishi eK Cross and Nissan Dayz πήραν το γκονγκ μικρής κινητικότητας. Πέρσι το XC40 είχε ψηφιστεί ως το αυτοκίνητο της χρονιάς στην Ιαπωνία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...