Audi Sport: Επετειακές RS εκδόσεις για τα 25 χρόνια της

Σχετικά άρθρα

Φέτος συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τότε που η Audi έβγαλε στην αγορά το πρώτο RS μοντέλο της, το RS2 Avant, το οποίο κυκλοφόρησε το 1994 και φορούσε έναν turbo 2,2-λίτρων πεντακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 326 ίππων που συνδυάζονταν με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, το οποίο έστελνε την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Για να το γιορτάσει, η Audi προσφέρει τις εκδόσεις 25 Years of Audi RS στα TT RS Coupe, RS4 Avant, RS5 Coupe, RS5 Sportback, RS6 Avant και RS7 Sportback. Τα στοιχεία της συγκεκριμένης έκδοσης αντλούν έμπνευση από το RS2, με όλα τα μοντέλα να προσφέρονται στα χρώματα Nogaro Blue, Mythos Black, Nardo Gray και Glacier White.

Επίσης υπάρχουν ματ αλουμινένια και μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, RS λογότυπα, μαύρη γυαλιστερή αεροτομή και νέες ζάντες. Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα με Alcantara και Nappa επενδύσεις, μπλε ραφές και ειδικά “25 years” λογότυπα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...