Η Phantom έχει αποτελέσει “καμβάς” για πολλά ιδιαίτερα γούστα ιδιοκτητών και καλλιτεχνών και η συγκεκριμένη δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Rolls-Royce, οι φωτογραφίες “ανέβηκαν” στην σελίδα της αντιπροσωπείας της βρετανικής εταιρίας στο Abu Dhabi, με την καλλιτεχνική παρέμβαση να είναι από τον Αμερικάνο street artist Bradley Theodore.

Ο Theodore, που έχει καταγωγή από τα νησιά Τερκς και Κέικος, αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι, είναι γνωστός για την έντονη χρήση χρωμάτων, και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και πάλι με την Rolls-Royce, έχοντας ζωγραφίσει και μια Wraith. Έχει δημιουργήσει, επίσης, μοναδικούς πίνακες άλλων αυτοκινήτων της Rolls-Royce και του Spirit of Ecstasy, του σήματος της Rolls-Royce.

H συγκεκριμένη Phantom συνδυάζει αποχρώσεις του μπλε, του μοβ, του κόκκινου, του κίτρινου και του λευκού πάνω σε ένα μαύρο αμάξωμα. Ορισμένες γραμμές ακολουθούν τις καμπύλες και τις ακμές του αμαξώματος της Phantom, ενώ άλλες δημιουργούν νέα σχήματα. Στο εσωτερικό της, υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις δύο τόνων, σκούρο μπλε και κρεμ, με τις μπλε ραφές και το γυαλιστερό ξύλο να δημιουργούν αντίθεση. Τέλος, στον ουρανό υπάρχουν χιλιάδες οπτικές ίνες, που δημιουργούν την εντύπωση των αστεριών του ουρανού.