Land Rover Defender by Himalaya με V8 κινητήρα από Corvette, 532 ίππων

Σχετικά άρθρα

Η Himalaya, βελτιωτική εταιρία με έδρα το Charleston στην Αμερική, παρουσιάζει ένα βελτιωμένο Land Rover Defender 110 Crew Cab, το οποίο θυμίζει αρκετά τα ειδικά Defender που κατασκεύασε η Land Rover για τις ανάγκες της ταινίας Spectre του James Bond.

Το αυτοκίνητο φορά τον V8 LS3 6,3-λίτρων κινητήρα απόδοσης 532 ίππων με 671 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Στο εξωτερικό υπάρχουν μεταξύ άλλων ζάντες 18″ με ελαστικά 37″, οι αναρτήσεις έχουν αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ενώ το σώμα του αυτοκινήτου είναι βαμμένο σε γκρι ματ απόχρωση.

Στο εσωτερικό του συναντάμε νέο πίνακα οργάνων, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής που υποστηρίζει Apple CarPlay, Recaro καθίσματα και δερμάτινες επενδύσεις, με την εταιρία να αναφέρει ότι τα επίπεδα θορύβου στην καμπίνα είναι ανάλογα των σύγχρονων SUVs, παρότι φοράει μεγαλύτερα ελαστικά. Τέλος, το κόστος του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 250.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...