Εδώ και καιρό διαβάζουμε δηλώσεις στελεχών του τμήματος N της Hyundai σχετικά με ένα κεντρομήχανο αυτοκίνητο που ετοιμάζουν και ο Albert Biermann, ο επικεφαλής του τμήματος Ν της κορεατικής εταιρίας, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως:

Δεν υπάρχουν φιλοσοφικά όρια στο τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα οικονομικά όρια σε τι είδους αυτοκίνητα θα κατασκευάσουμε. Τα προϊόντα μας πρέπει να έχουν λογική τιμή σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας.

Αν θεωρήσω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να φτιάξουμε ένα κεντρομήχανο N μοντέλο που θα έχει ως αντίπαλο την Porsche Cayman, τότε θα το καταφέρουμε. Είναι τόσο απλό. Ίσως ο κινητήρας να είναι λίγο διαφορετικός από τον συμβατικό [boxer] κινητήρα των μοντέλων της Porsche, αλλά φιλοσοφικά, δεν υπάρχουν όρια.

Ετοιμάζουμε πολλά νέα μοντέλα, τα οποία βρίσκονται τόσο στην φάση της ανάπτυξης όσο και στην φάση του προγραμματισμού. Το εμπορικό σήμα N, πιστεύω θα αυξηθεί ακόμα ταχύτερα κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, σε σύγκριση με τα προηγούμενα πέντε χρόνια, αλλά δεν μπορώ πραγματικά να μιλήσω για κάποιο από αυτά τα μοντέλα ακόμα, γιατί δεν μου επιτρέπεται.

Το κεντρομήχανο μοντέλο της Hyundai θα μπορούσε να είναι υβριδικό, με την υβριδική τεχνολογία να προέρχεται από την Rimac, μιας και η κορεατική εταιρίαέχει επενδύσει στην κροατική.