Ο Henrik Fisker ανακοίνωσε την τιμή πώλησης του Fisker Ocean, του ηλεκτρικού crossover της Fisker. Το μοντέλο ξεκινά από τις 37.499 δολάρια, που μετά την κρατική έκπτωση των 7.500 δολαρίων στις ΗΠΑ, η τιμή του πέφτει στα 29.999 δολάρια.

Το μοντέλο παίρνει κίνηση από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, οι οποίοι τροφοδοτούνται με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 80 kWh. Η αυτονομία του κυμαίνεται από τα 402 έως τα 482 χλμ/ώρα, με την μπαταρία του να μπορεί να φορτίσει και μέσω του φωτοβολταϊκού πάνελ που βρίσκεται στην οροφή του μοντέλου. Σύμφωνα με την Fisker, το φωτοβολταϊκό πάνελ στην οροφή θα χαρίζει έως και 1.610 χλμ ετησίως (1.000 μίλια), δωρεάν φόρτισης.

Είναι σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Henrik Fisker και σύμφωνα με αυτόν, κάνει χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, ενώ εξοπλίζεται με υψηλής ποιότητας υλικά στο εσωτερικό, προσφέροντας χώρους για πέντε επιβάτες. Εκεί συναντάμε μεταξύ άλλων head-up display, οθόνη αφής 9,8″, προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και άλλες σύγχρονες τεχνολογίες.