Το Fisker Ocean είναι φθηνότερο από το Tesla Model 3

Σχετικά άρθρα

Ο Henrik Fisker ανακοίνωσε την τιμή πώλησης του Fisker Ocean, του ηλεκτρικού crossover της Fisker. Το μοντέλο ξεκινά από τις 37.499 δολάρια, που μετά την κρατική έκπτωση των 7.500 δολαρίων στις ΗΠΑ, η τιμή του πέφτει στα 29.999 δολάρια.

Το μοντέλο παίρνει κίνηση από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, οι οποίοι τροφοδοτούνται με μια μπαταρία ιόντων λιθίου 80 kWh. Η αυτονομία του κυμαίνεται από τα 402 έως τα 482 χλμ/ώρα, με την μπαταρία του να μπορεί να φορτίσει και μέσω του φωτοβολταϊκού πάνελ που βρίσκεται στην οροφή του μοντέλου. Σύμφωνα με την Fisker, το φωτοβολταϊκό πάνελ στην οροφή θα χαρίζει έως και 1.610 χλμ ετησίως (1.000 μίλια), δωρεάν φόρτισης.

Είναι σχεδιασμένο από τον ίδιο τον Henrik Fisker και σύμφωνα με αυτόν, κάνει χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, ενώ εξοπλίζεται με υψηλής ποιότητας υλικά στο εσωτερικό, προσφέροντας χώρους για πέντε επιβάτες. Εκεί συναντάμε μεταξύ άλλων head-up display, οθόνη αφής 9,8″, προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και άλλες σύγχρονες τεχνολογίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κοντά στη πτώχευση η Fisker

Η Fisker ενδέχεται να χρειαστεί να υποβάλει αίτηση πτωχευτικής προστασίας εντός 30 ημερών, εάν δεν λάβει επαρκή ελάφρυνση από τους πιστωτές της και αρκετή...

Η Fisker μειώνει την τιμή του Ocean κατά 24.000 δολάρια!

Μόλις μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της κατάρρευσης των συζητήσεων της Fisker για συνεργασία με μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, η αμερικάνικη εταιρία έκανε γνωστό σήμερα...