Σε δημοπρασία μια από τις εννέα Lamborghini Veneno Roadster

Σχετικά άρθρα

Ο οίκος RM Sotheby’s έχει αναλάβει την δημοπράτηση ενός Lamborghini Veneno Roadster. Η δημοπρασία θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στο Παρίσι, με το αυτοκίνητο να έχει διανύσει μόλις 450 χιλιόμετρα.

Η συγκεκριμένη Veneno είναι η δεύτερη από τις εννέα που έχουν κατασκευαστεί και είναι βαμμένη σε μαύρο ματ χρώμα, έχοντας πράσινες λεπτομέρειες. Ο οίκος εκτιμά πως θα πιάσει τιμή μεταξύ 4,5 και 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μηχανικά φορά τον V12 6,5-λίτρων κινητήρα της Aventador, ο οποίος στη περίπτωσή της αποδίδει 750 άλογα, όσα και στην κλειστή έκδοση. Η ανοιχτή έκδοση της Veneno ζυγίζει 1.490 κιλά, έχοντας αναλογία 1,99 κιλών/ίππο. Ο κινητήρας της συνδυάζεται με το 7-τάχυτο ISR αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 355 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό υπάρχουν Forged Composite carbon καθίσματα με ελάχιστα σφουγγάρια, νέος πίνακας οργάνων, CarbonSkin carbon διακοσμητικά και πράσινες Alcantara επενδύσεις.

ΠηγήRM Sothebys

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...