Κάπως έτσι θα είναι το νέο Skoda Octavia RS

Σχετικά άρθρα

Τον ερχόμενο Μάρτιο η Skoda, στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης θα παρουσιάσει την RS έκδοση του νέου Octavia, η οποία θα προσφέρεται με τρεις κινητήρες, τον 2.0 TSI, τον 2.0 Bi-TDI, αλλά και τον plug-in υβριδικό 1.4 TSI που σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει περισσότερα από 245 άλογα με 400 Nm ροπής.

Στις συγκεκριμένες renderings φωτογραφίες βλέπουμε τον σχεδιασμό που θα έχει το μοντέλο, το οποίο στην plug-in υβριδική έκδοση του θα προσφέρεται μονάχα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ λόγω του υβριδικού συστήματος (ηλεκτροκινητήρας, μπαταρία κτλ) θα ζυγίζει κοντά στα 250 κιλά επιπλέον από το βενζινοκίνητο μοντέλο, αλλά θα μπορεί να κινηθεί για περίπου 50 χλμ μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα του.

Τόσο η βενζινοκίνητη, όσο και η πετρελαιοκίνητη έκδοση θα μπορούν να εξοπλιστούν τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΠηγήKolesa.ru

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...