Μπορείς να αγοράσεις την BMW 750iL, μέσα στην οποία σκοτώθηκε ο Tupac

Σχετικά άρθρα

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996, ο -για πολλούς καλύτερος ράπερ όλων των εποχών- Tupac Amaru Shakur έχασε τη ζωή του, όταν σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση τον πυροβόλησαν, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του.

Ο Αμερικάνος δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, μια στο χέρι, μια στον μηρό και 2 στο στήθος, που τραυμάτισε σοβαρά τον δεξιό του πνεύμονα με αποτέλεσμα να πεθάνει αργότερα στο νοσοκομείο από εσωτερική αιμορραγία, σε ηλικία μόλις 25 χρονών.

Ο Tupac βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού μιας BMW 750iL, την οποία είχε χρονομισθώσει ο Suge Knight, συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Death Row Records. Η 7άρα που μέσα της έχασε τη ζωή του ο διάσημος ράπερ αφού έχει επισκευαστεί, αναζητά νέο ιδιοκτήτη αρκεί αυτός να πληρώσει 1,75 εκατ. δολάρια.

Έχει διανύσει σχεδόν 194.800 χλμ., και παρότι στο αυτοκίνητο συνέβη ένα ιστορικό γεγονός, η ζητούμενη τιμή για μια 7άρα 23 ετών είναι υπερβολική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...