Διέρρευσε το νέο Cadillac Escalade

Σχετικά άρθρα

Η σημερινή -τέταρτη- γενιά του Escalade βρίσκεται στην αγορά της Αμερικής από τον Φεβρουάριο του 2014, και η Cadillac ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου, τα οποία θα γίνουν τις επόμενες ώρες. Πριν λίγα λεπτά, όμως, διέρρευσε ακόμη μια φωτογραφία του μοντέλου χωρίς καθόλου καμουφλάζ, από την οποία βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο υιοθετεί την πιο πρόσφατη σχεδιαστική φιλοσοφία της Cadillac, καθώς διαθέτει μεγάλη γρίλια, και λεπτά LED φωτιστικά σώματα.

Η αμερικάνικη εταιρία έχει κάνει γνωστό ότι το νέο Escalade θα βασίζεται στην T1 πλατφόρμα της GM, η οποία έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στα Chevrolet Tahoe και Suburban. Εξαιτίας της νέας πλατφόρμας, το μεγάλο SUV θα φέρει ανεξάρτητη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσεων στον πίσω άξονα.

Στο εσωτερικό του SUV θα υπάρχει μια τεράστια καμπυλωτή OLED οθόνη 38 ιντσών, και σύμφωνα με την Cadillac, η πυκνότητα των pixels της συγκεκριμένης οθόνης, είναι διπλάσια από μια 4K τηλεόραση, ενώ η επιλογή της OLED τεχνολογίας, θα χαρίζει εκπληκτικές αποχρώσεις του μαύρου.

Ακόμα, το Escalade θα γίνει το πρώτο της μοντέλο που θα εξοπλίζεται με την ανανεωμένη έκδοση του συστήματος αυτόνομης οδήγησης Super Cruise, με το σύστημα να τοποθετείται αργότερα και στα CT4 και CT5. Μηχανικά φορά τον 6,2-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 420 ίππων με 623 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

Τέλος, φήμες θέλουν το νέο Escalade να προσφέρεται και σε μια γρήγορη V Performance έκδοση, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα έχει αυτονομία 645 χλμ ανά φόρτιση και θα κυκλοφορεί μετά το 2023. Σε ότι αφορά την V Performance έκδοση, αυτή θα εξοπλίζεται με τον LT4 V8 6,2-λίτρων κινητήρα των Chevrolet Camaro ZL1 και Corvette Z06, που στη προκειμένη περίπτωσή θα αποδίδει περισσότερα από 650 άλογα και 881 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...
Autoblog.gr