Το φως της δημοσιότητας είδαν πριν λίγα λεπτά τρεις νέες φωτογραφίες της δεύτερης γενιάς της Σειράς 4, από τις οποίες παρατηρούμε ότι η BMW επέλεξε να περάσει στην παραγωγή την τεράστια μάσκα που είδαμε στο Concept 4, το πρωτότυπο της νέας Σειράς 4, που παρουσιάστηκε πέρσι στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

1

Κάτω από την προστατευτική κουκούλα κρύβεται η έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου, με τις φωτογραφίες δείχνουν την μεγάλη εμπρός μάσκα και το πλαίσιο της πινακίδας κυκλοφορίας στη μέση αυτής. Τα “νεφρά” φαίνονται ενωμένα στο μεσαίο τμήμα τους, κάτι που κάνει τη μάσκα να μοιάζει σαν ένα γιγαντιαίο στοιχείο.

2

Το αυτοκίνητο φαίνεται να φορά το M Performance πακέτο, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα βλέπουμε την M440i ή την M440d. Από την φωτογραφία βλέπουμε πως η νέα 4άρα θα φέρει νέα φωτιστικά σώματα, και διαφορετικά από αυτά της Σειράς 3, κάνοντας πιο διακριτές τις διαφορές των δύο μοντέλων. Από την φωτογραφία του πίσω μέρους φαίνονται τα λεπτά φωτιστικά σώματα, τα οποία διαφέρουν από αυτά της sedan έκδοση και παρατηρώντας τα, θα έλεγα ότι μοιάζουν με αυτά της Σειράς 8.

3

Η διαρροή των παραπάνω φωτογραφιών ενισχύει το ενδεχόμενο η παρουσίαση της νέας Σειράς 4 να γίνει στην έκθεση της Γενεύης σε λιγότερο από 4 εβδομάδες, παρότι η BMW δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, η γερμανική εταιρία έχει κάνει γνωστό ότι στο περίπτερο της θα βρίσκονται τα Concept i4, 3 Series PHEV Touring (320e/330e/330e xDrive), 3 Series PHEV Sedan (320e), X1 PHEV, και ένα teaser της X2 PHEV.