Ηλεκτρικό το επόμενο Volkswagen Passat

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τον Johan de Nysschen, COO της Volkswagen Αμερικής η επόμενη γενιά του Passat θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ηλεκτρικό. Συγκεκριμένα είπε:

Το Passat είναι ένα αυτοκίνητο που έχει πεπερασμένη διάρκεια ζωής σε ότι αφορά τον προγραμματισμό μας. Είναι πιθανώς μια λογική υπόθεση να πούμε πως όταν η τωρινή γενιά του Passat φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής της, ο διάδοχος του αυτοκινήτου πιθανότατα δεν θα διαθέτει κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η Volkswagen το 2018 παρουσίασε το ID. Vizzion concept που σύμφωνα με την γερμανική εταιρία μας δείχνει το σεντάν του μέλλοντος. Διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 306 ίππων (225 kW), έχοντας τελική ταχύτητα 180 χλμ/ώρα. Ο κινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 111 kWh, που δίνει αυτονομία 665 χλμ στο αυτοκίνητο.

ΠηγήCnet.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr