Πριν από έναν χρόνο ο Vin Diesel είχε ανακοινώσει πως θα υπάρξει μια ακόμη spin-off ταινία του Fast And Furious. Έτσι μετά την ταινία Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw, θα υπάρξει και ένα γυναικείο αυτή τη φορά spin-off, με τον Αμερικάνο να δηλώνει τώρα πως το σενάριο της συγκεκριμένης ταινίας είναι σχεδόν έτοιμο και θα έχει ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα.

1

Το σενάριο είναι των Nicole Perlman, Lindsey Beer και Geneva Robertson-Dworet και για την ώρα δεν γνωρίζουμε ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν, αλλά είναι αρκετά πιθανό οι Michelle Rodriguez (Letty Ortiz), Charlize Theron (Cipher), Nathalie Emmanuel (Ramsey), Jordana Brewster (Mia Toretto), Helen Mirren (Magdalene Shaw), Gal Gadot (Gisele Yashar), Vanessa Kirby (Hattie Shaw), Elsa Pataky (Elena Neves), Nathalie Kelley (Neela), Devon Aoki (Suki) και Eva Mendes (Monica Fuentes) να συμμετέχουν στη νέα ταινία.

Το Fast and Furious 9 θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου του 2020, ενώ το Fast and Furious 10 τον Απρίλιο του 2021. Το γυναικείο spin-off του Fast And Furious θα κυκλοφορήσει μετά το Fast and Furious 10.