Η κινέζικη Chery θα πουλά τα μοντέλα της ως Vantas στις ΗΠΑ

Σχετικά άρθρα

Η κινέζικη Chery ανακοίνωσε πως από τα τέλη του 2021 ή τις αρχές του 2022 θα αποκτήσει εμπορική δραστηριότητα στην αγορά των ΗΠΑ. Εκεί η εταιρία θα έχει όνομα Vantas και αρχικά θα πουλά δύο SUVs, τα TXL και VX, δηλαδή τα Chery Exeed TXL και Chery Exeed VX που πωλούνται ήδη στην αγορά της Κίνας, με το πρώτο να πωλείται και στην αγορά της Ευρώπης, όπου η εταιρία έχει ανοίξει ήδη τις πρώτες τις αντιπροσωπείες.

Το Vantas TXL έχει μήκος 4.775 mm και μεταξόνιο 2.800 mm και μπορεί να μεταφέρει έως και πέντε επιβάτες. Κίνηση θα παίρνει από έναν 2,0-λίτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 240 ίππων που θα συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται είτε στον μπροστά είτε σε όλους τους τροχούς.

Το Vantas VX έχει μήκος 4.970 mm και μεταξόνιο 2.900 mm. Στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 άτομα και μηχανικά φορά τον ίδιο κινητήρα και τον ίδιο κιβώτιο με το TXL.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...