Η Polestar θα παρουσιάσει στις 25 του μηνός την επόμενη γενιά του infotainment με βάση το Android

Σχετικά άρθρα

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η Volvo και η Polestar ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Google για την εξέλιξη των νέων συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που θα τρέχουν Android λογισμικό.

Η Polestar συνεχίζει να εξελίσσει την εμπειρία των χρηστών στα μελλοντικά της οχήματα, και το Polestar 2 είναι το δεύτερο αυτοκίνητο παγκοσμίως που θα αποκτήσει ένα τέτοιο σύστημα, εγκατεστημένο απευθείας από το εργοστάσιο, μετά το αμιγώς ηλεκτρικό XC40.

Το infotainment Sensus επόμενης γενιάς του μοντέλου θα παρουσιαστεί στις 25 Φεβρουαρίου και αυτό θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android Automotive. Θα ενσωματώσει εφαρμογές όπως Google Αssistant, Google Play Store, Google Maps και άλλες υπηρεσίες της Google. Ακόμα, θα υποστηρίζει over-the-air ενημερώσεις για το λογισμικό και το λειτουργικό σύστημα, ενώ θα παρέχει υψηλά επίπεδα εξατομίκευσης.

Έτσι, με βάση το προφίλ του κάθε οδηγού, που θα ενεργοποιείται από το Polestar Digital Key (ψηφιακό κλειδί Polestar), θα εμφανιστούν εξατομικευμένες πληροφορίες όταν πλησιάσει ο οδηγός. Σε περίπτωση που ο οδηγός δώσει τη συγκατάθεσή του, το σύστημα θα μπορούσε ακόμη και να προσφέρει προληπτικά εξατομικευμένο προγραμματισμό σύμφωνα με τις συνήθειες των οδηγών ή τις προτιμήσεις ή τις συνθήκες. Βασικό ρόλο σε αυτό θα διαδραματίσει το Google Assistant, το οποίο θα λειτουργεί ως συνεπιβάτης, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία ομιλίας.

Ένας άλλος τομέας που η Polestar θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Google είναι στην ασφάλεια, ενσωματώνοντας τα συστήματα του ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) στους Χάρτες της Google, για ασφαλέστερη χρήση των δρόμο.

Η συνεργασία της Polestar με την Google ενισχύει περαιτέρω τον τρόπο με τον οποίο ο οδηγός και οι επιβάτες ενός μοντέλου της Σουηδικής εταιρίας επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν με αυτό.

Διάβασε ακόμα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Polestar 2

Εφαρμογές και υπηρεσίες που αναπτύσσονται από την Google και τη Polestar θα ενσωματώνονται στο αυτοκίνητο, ενώ χιλιάδες επιπλέον εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες μέσω του Google Play Store, το οποίο βελτιστοποιείται και προσαρμόζεται στα συστήματα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας αυτοκινήτου που βασίζονται στο Android.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...