Δες και άκουσε δύο Rimac C_Two στη πίστα

Σχετικά άρθρα

Η Rimac Automobili συνεχίζει την εξέλιξη του C_Two, προτού το παρουσιάσει επίσημα στην έκθεση της Γενεύης τον επόμενο μήνα και έτσι πήγε δύο C_Two στη πίστα Grobnik της Κροατίας για δοκιμές.

Το ηλεκτρικό hypercar της μικρής κροατικής εταιρίας θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 150 μονάδων, και παρότι το κόστος του ανέρχεται σε €1,7 εκατ., αυτές έγιναν sold out σε μόλις τρεις εβδομάδες.

Οι παραδόσεις του αυτοκινήτου θα ξεκινήσουν σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα, με το ηλεκτρικό hypercar να αποδίδει 1.914 άλογα με 2.300 Nm ροπής, όντας σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε μόλις 1,85 δευτερόλεπτα, τα 0-300 χλμ/ώρα σε 11,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 412 χλμ/ώρα, ενώ το 400αρι το κάνει σε 9,1 δευτερόλεπτα.

Διαθέτει μπαταρία 120 kWh, με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 650 χλμ στον κύκλο δοκιμών NEDC, ενώ εξοπλίζεται και με αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 4, κάτι που σημαίνει πως το σύστημα θα μπορεί να οδηγήσει μόνο του το αυτοκίνητο χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση. Η μπαταρία υποστηρίζει ταχυφόρτιση 250 kW και έτσι μέσα σε 30 λεπτά μπορεί να φορτίσει κατά 80%.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nio λανσάρει την μπαταρία ημι-στερεής κατάστασης 150 kWh στην Κίνα

Όπως είχε προαναγγείλει πριν δύο χρόνια, η Nio θα ξεκινήσει από 1η Ιουνίου την εμπορική διάθεση στην αγορά Κίνα μιας ολοκαίνουριας μπαταρίας ημι-στερεής κατάστασης. Αυτή...

Η θρυλική TWR αποκάλυψε το πρώτο της αυτοκίνητο, ένα restomod της Jaguar XJS

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, ξεκινά μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η νέα...