Επίσημο: Η Volvo παρουσιάζει τα ανανεωμένα S90 και V90

Σχετικά άρθρα

Η Volvo έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις ανανεωμένες εκδόσεις του S90, του V90 και του V90 Cross Country, που αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέους προβολείς ομίχλης, νέο σπόιλερ, νέα LED πίσω φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες και νέους εξωτερικούς χρωματισμούς.

Στο εσωτερικό υπάρχει το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins, ενώ τα μοντέλα φέρουν πλέον την λειτουργία καθαρισμού αέρα Advanced Air Cleaner, που περιλαμβάνει αισθητήρα για τα σωματίδια PM2,5. Το σύστημα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό μέσω της κεντρικής οθόνης. Εφόσον ο χρήστης το επιθυμεί, το Advanced Air Cleaner μπορεί να εξαλείψει όλα τα μικροσκοπικά σωματίδια από την ατμόσφαιρα της καμπίνας μέσα σε λίγα λεπτά.

Τόσο το νέο ηχοσύστημα Bowers & Wilkins όσο και η λειτουργία Advanced Air Cleaner διατίθενται πλέον σε όλα τα μοντέλα των Σειρών 90 και 60. Όλα τα μοντέλα των Σειρών 90 και 60 εξοπλίζονται επίσης με δύο θύρες φόρτισης USB-C για τους πίσω επιβάτες. Επιπλέον, η λειτουργία ασύρματης φόρτισης για smartphone, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο XC40, διατίθεται στις περισσότερες εκδόσεις των Σειρών 90 και 60.

Στο εσωτερικό, η αποκλειστική μάλλινη επένδυση καθισμάτων tailored wool blend, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι στο XC90, διατίθεται πλέον σε όλα τα μοντέλα των Σειρών 90 και 60, ενώ υπάρχει και επιλογή χωρίς δέρμα (leather free), στα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού.

Η Volvo Cars επεκτείνει σημαντικά τo εύρος των ήπιων υβριδικών συστημάτων κίνησης 48V στο σύνολο της γκάμας της, καθιστώντας τα διαθέσιμα σε κάθε της μοντέλο.

Τα ήπια υβριδικά συστήματα, που παρουσιάστηκαν αρχικά στα XC60 και XC90 το περασμένο έτος, θα είναι πλέον διαθέσιμα σε όλα τα μοντέλα των Σειρών 90 και 60, καθώς και στο XC40.

Τα ήπια υβριδικά συστήματα της Volvo προσφέρουν στους οδηγούς έως και 15% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Το σύστημα πέδησης break-by-wire αλληλεπιδρά με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, ανακτώντας κινητική ενέργεια κατά το φρενάρισμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Heico Sportiv βελτιώνει το Volvo EX30

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος Heico Sportiv παρουσίασε το οπτικό πακέτο αναβάθμισης για το Volvo EX30, το οποίο αποτελείται από αεροδυναμικά ένθετα στους εμπρός και...

Οριστικό τέλος του diesel για τη Volvo, μετά από 45 χρόνια

Η Volvo τελείωσε με τους diesel κινητήρες. Η 45χρονη σχέση της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας με το εν λόγω καύσιμο -το οποίο αντιπροσώπευε το ήμισυ των...

Επίσημο: Κοινοπραξία Renault και Volvo για ηλεκτρικά βαν

Στα μέσα του περσινού καλοκαιριού, ο Όμιλος της Renault και ο αντίστοιχος της Geely ίδρυσαν κοινοπραξία για την ανάπτυξη υβριδικών και κινητήρων εσωτερικής καύσης. Επιπλέον,...

Η Volvo μειώνει το μερίδιο της στην Polestar

Η Volvo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διανείμει στους μετόχους της το 62,7% του μεριδίου της στην Polestar Automotive Holding, αξίας 9,5 δισεκατομμυρίων κορωνών (850...