Στην έκθεση της Γενεύης την ερχόμενη εβδομάδα, τόσο το τμήμα Q της Aston Martin, όσο και η Lumma Design θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για την DBX.

Η Aston Martin DBX by Q φέρει μαύρες ζάντες διαμέτρου 22″, είναι βαμμένη στο Xenon γκρι χρώμα και εξοπλίζεται με carbon και μαύρα διακοσμητικά. Στο εσωτερικό υπάρχουν πολλά carbon διακοσμητικά, ενώ η κεντρική κονσόλα αποτελείται από 280 επιμέρους στρώματα carbon, με την Aston Martin να χρειάζεται 90 ώρες προκειμένου να κατασκευάσει το κομμάτι αυτό. Η Aston Martin θα προσφέρει τρία επίπεδα παραμετροποίησης Q by Aston Martin, τα Accessories, Collection και Commission.

Η πρόταση της Lumma ονομάζεται CLR AM και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, σπόιλερ, εισαγωγές αέρα στο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή, διαχύτη και νέα γρίλια. Όλα είναι κατασκευασμένα από carbon, με τον βελτιωτικό οίκο να τοποθετεί επίσης μεγαλύτερες ζάντες και νέες τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων με κόκκινες λεπτομέρειες.

Στο εσωτερικό υπάρχουν carbon διακοσμητικά, carbon πεντάλ και νέες επενδύσεις. Η εταιρία θα κατασκευάσει μόλις 20 CLR AM.