Ακριβώς δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του Uwe Gemballa, ο 26-χρονος γιος του, Marc Philipp, θα δείξει στην έκθεση της Γενεύης το πρώτο μοντέλο της νέας εταιρίας που ίδρυσε το 2018. Το όνομα της εταιρίας είναι Marc Philipp Gemballa (MPG) και το μοντέλο θα είναι μια custom Porsche 911 (992), η οποία φαίνεται να αντλεί στοιχεία από την θρυλική 959.

Από την teaser φωτογραφία, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε την μεγάλη πίσω αεροτομή, σε ένα μοντέλο που θα έχει σοβαρές εκτός δρόμου ικανότητες και θα βγει στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό.

Συνεργάτες της Marc Philipp Gemballa για το εν λόγω project είναι η KW Automotive, η Michelin, η Akrapovic, η DS Fasertechnik για τα carbon μέρη και η VELA Performance για την εξέλιξη των μηχανολογικών μερών του αυτοκινήτου, ενώ τον σχεδιασμό του τον έχει αναλάβει ο Alan Derosier.

Ο Marc Philipp έχει σπουδάσει οικονομικά στην Ευρωπαϊκή Σχολή Επιχειρήσεων (EBS University) της Φρανκφούρτης και έχει αποκτήσει εμπειρία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσω της Aston Martin, της Mercedes-Benz και της Porsche.