Κάθε χρόνο στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης η Mansory παρουσιάζει τις βελτιωμένες δημιουργίες της. Φέτος μπορεί η έκθεση να μην έγινε λόγω του κορωναϊού, αλλά η Mansory μας δείχνει τις βελτιωμένες Lamborghini Urus, Rolls-Royce Cullinan και Bentley Continental GT V8 Convertible που ετοίμασε.

1

Ξεκινάμε με την βελτιωμένη Lamborghini Urus που η Mansory την ονομάζει Venatus. Το αυτοκίνητο διαθέτει νέο bodykit που αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, καπό με εισαγωγές αέρα, πλαϊνές ποδιές, φουσκωμένα φτερά, αεροτομές και διαχύτη, όλα κατασκευασμένα από carbon.

2

Υπάρχουν νέες τριγωνικές απολήξεις εξατμίσεων, νέες ζάντες και μηχανικά ο V8 4,0-λίτρων κινητήρας δυναμώνει και από τα 650 άλογα με 850 Nm ροπής, αποδίδει 810 άλογα με 1.000 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα (3,6 δευτ και 305 χλμ/ώρα οι αντίστοιχες εργοστασιακές τιμές).

3

Στο εσωτερικό τα πάντα έχουν επενδυθεί με μπλε δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, ενώ στον ουρανό έχουν τοποθετηθεί LED στοιχεία. Επίσης υπάρχουν carbon διακοσμητικά και κίτρινες ραφές.

4

Συνεχίζουμε με την Mansory Coastline, την βελτιωμένη Rolls-Royce Cullinan που είναι βαμμένη σε ματ μπλε και γκρι χρώμα. Και αυτή διαθέτει νέο bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη, φουσκώματα στα φτερά και αεροτομή, κατασκευασμένα από carbon.

5

Υπάρχουν νέες ζάντες, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, με όλο το εσωτερικό να είναι σε τιρκουάζ απόχρωση. Μηχανικά ο 6,75-λίτρων V12 biturbo κινητήρας από τα 571 άλογα και τα 850 Nm ροπής, δυναμώνει στα 610 άλογα με 950 Nm ροπής, με το αυτοκίνητο να κάνει πλέον 0-100 χλμ/ώρα σε 5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 280 χλμ/ώρα.

6

Τέλος η Bentley Continental GT V8 Convertible έχει αποκτήσει και αυτή νέο bodykit που αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, μπροστινό splitter, νέα γρίλια, πλαϊνές ποδιές, νέο καπό με εισαγωγές αέρα, διαχύτη και αεροτομή. Όλα είναι κατασκευασμένα από carbon, με τις ζάντες 22″ και το σώμα του αυτοκινήτου να είναι βαμμένα σε μαύρο ματ χρώμα, έχοντας πράσινες λεπτομέρειες.

7

Πράσινες είναι και οι δαγκάνες των φρένων και στο εσωτερικό συναντάμε πράσινες και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις. Ο V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρας δυναμώνει και αποδίδει 640 άλογα με 890 Nm ροπής, Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα.