H Gemballa μηνύει τον γιο του Gemballa

Σχετικά άρθρα

Η εταιρία πίσω από τον βελτιωτικό οίκο της Gemballa, η οποία ιδρύθηκε το 1981, άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του Marc Philipp Gemballa, του γιου του δολοφονημένου ιδρυτή της εταιρείας Uwe Gemballa, για παραβίαση του εμπορικού σήματος και για απάτη.

Το 2010, η Gemballa GmbH απέκτησε τα δικαιώματα του εμπορικού σήματος “Gemballa”, καθώς και διάφορα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας “Gemballa Automobiltechnik GmbH” από τους κληρονόμους του ιδιοκτήτη και ιδρυτή, Uwe Gemballa, και από τον διαχειριστή της χρεοκοπίας. Με τα παραπάνω, η Gemballa GmbH μπόρεσε να προχωρήσει στην συνέχιση της μάρκας, των χώρων εργασίας, καθώς και της κληρονομιάς της εταιρείας. Από τότε έχουν επενδυθεί 15 εκατομμύρια ευρώ για περαιτέρω ανάπτυξη και η εταιρεία έχει επεκταθεί επιτυχώς παγκοσμίως.

Πριν λίγες ημέρες είδαμε μια teaser φωτογραφία ενός μοντέλου που ετοιμάζει η εταιρία του γιου του Uwe Gemballa, Marc Philipp Gemballa. Ο τελευταίος ίδρυσε μια ανταγωνιστική εταιρεία, την MP Gemballa GmbH/Marc Philipp Gemballa GmbH και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία προσέλκυσης πελατών για το δικό του μοντέλο.

Η Gemballa GmbH αναφέρει ότι με αυτόν τον τρόπο, προσποιείται και εκμεταλλεύεται συνειδητά τη φήμη της και χρησιμοποιεί παράνομα τα εμπορικά σήματα και τα προϊόντα της Gemballa GmbH, ενώ μέσα από πολυάριθμες αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα και σε videos στο YouTube αναφέρει παράνομα τον εαυτό του ως “διάδοχο του θρύλου του πατέρα του”.

Τα προϊόντα της Gemballa είναι αποκλειστικά της Gemballa GmbH, με την τελευταία να τονίζει ότι δεν υπάρχει συναίνεση και/ή αδειοδότηση στον Marc Philipp Gemballa για να χρησιμοποιήσει το όνομα ή/και τα προϊόντα της Gemballa GmbH για δικούς του διαφημιστικούς και άλλους σκοπούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...